Ga direct naar inhoud
U bevindt zich hier:
Gezondheidsraad
Alle onderwerpen
Voeding
Documenten
Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie
Zoeken binnen Gezondheidsraad
Zoek
Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie
Download 'Rapport Het effect van een gemodelleerde verschuiving van een inname van 40% naar 60% plantaardig eiwit op de gezondheid van het voedingspatroon van Wageningen University & Research bij het advies Gezonde eiwittransitie'
PDF document | 1,2 MB
Advies | 13-12-2023
Naar de onderwerppagina
Dit document is een bijlage bij
Advies Gezonde eiwittransitie
Advies | 13-12-2023
Deel deze pagina
Deel deze pagina op uw eigen account op X
Deel deze pagina op uw eigen account op Facebook
Deel deze pagina op uw eigen account op LinkedIn