Verzadigde, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde (n-6) vetzuren - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap samengevat over het verband tussen voedingsstoffen, -middelen en -patronen en het risico op veelvoorkomende chronische ziekten. De werkwijze die de commissie hierbij heeft gehanteerd staat uitgebreid beschreven in het achtergronddocument Werkwijze van de commissie Richtlijnen goede voeding 2015. Conclusies over deze deelonderwerpen zijn door de commissie geïntegreerd in het advies Richtlijnen goede voeding 2015.
Download 'Verzadigde, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde (n-6) vetzuren - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015'
Download 'Commentaar en reactie op conceptrapport Verzadigde, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde (n-6) vetzuren'
Gerelateerde documenten
-
Werkwijze van de Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 - Achtergronddocument
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Richtlijnen goede voeding 2015
Een verschuiving in de richting van een meer plantaardig en minder dierlijk voedingspatroon is bevorderlijk voor de gezondheid. ...