Werkwijze van de Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 - Achtergronddocument
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap samengevat over het verband tussen voedingsstoffen, -middelen en -patronen en het risico op veelvoorkomende chronische ziekten. In dit achtergronddocument beschrijft de Commissie de werkwijze die zij hierbij heeft gehanteerd. De voorgenomen werkwijze van de commissie is begin januari 2015 openbaar gemaakt. In deze nieuwe versie zijn kleine aanpassingen doorgevoerd, zodat de beschrijving van de voorgenomen werkwijze correspondeert met de definitieve werkwijze.
Dit document is een bijlage bij
-
Koffie - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Kalium - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Groente en fruit - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Granen en graanproducten - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Eiwit - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Eieren - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Dranken met toegevoegd suiker - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Alfa-linoleenzuur - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Alcoholhoudende dranken - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Alcohol - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Aardappelen – Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Richtlijnen goede voeding 2015
Een verschuiving in de richting van een meer plantaardig en minder dierlijk voedingspatroon is bevorderlijk voor de gezondheid. ...
-
Zuivel - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Water - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Voedingsvezel - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Voedingspatronen - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Voedingscholesterol - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Vlees - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Vitamine- en mineralensupplementen - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Vis - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Vetten en oliën - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Verteerbare koolhydraten - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Verzadigde, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde (n-6) vetzuren - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Uitwisseling van eiwit, vet en koolhydraten – Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Transvetzuren - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Thee - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Peulvruchten - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur – Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Noten en zaden - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...
-
Natrium - Achtergronddocument bij Richtlijnen goede voeding 2015
De Commissie Richtlijnen goede voeding 2015 van de Gezondheidsraad heeft in achtergronddocumenten de stand van wetenschap ...